Ivan Mićić pred meč sa Dubočicom 54: Čeka nas dobra borba za prvo mesto na tabeli

19.11.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana u subotu od 18 časova na Banjici dočekuju ekipu Dubočice 54, u okviru desetog kola ARKUS lige za rukometaše. Biće to odlična provera za crno-bele, koji narednog vikenda igraju meč treće runde Evrokupa protiv rumunskog Minaura Baja Mare (27. novembar). Leskovčani su drugi na tabeli B grupe, uz bod manje od našeg tima, koji je na liderskoj poziciji.

,,Sa Dubočicom nema mnogo iznenađenja, vrlo dobro se poznajemo. Radi se o iskusnoj ekipi, sa igračima kao što su golman Kocić i srednji bek Atanasković, kojoj dodatnu energiju daju rukometaši poput Grubića i Pavlovića. Očekujem dobru borbu za prvo mesto na tabeli u našoj grupi„, poručuje Ivan Mićić.

Naš pivot ističe da tim već razmišlja i o narednoj prepreci u Evrokupu, ekipi Minaur Baja Mare iz Rumunije.

,,Rumunski predstavnik ima izuzetno kvalitetan sastav, sa dosta reprezentativnih igrača. Njima definitivno pripada uloga favorita, ali potrudićemo se da 27. novembra, vođeni našim navijačima, pružimo i više od maksimuma i sa pozitivnim rezultatom otputujemo na revanš„, zaključio je Mićić.

Meč Partizan – Dubočica 54 možete pratiti uživo na RTS 2 (18:00). Cena karata za sve koji žele sa tribina da bodre crno-bele je 200 dinara.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food