Boris Radivojević pred Baja Mare: Meč godine!

26.11.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana u subotu od 21 čas igraju meč 1/16 finala EHF Evrokupa protiv ekipe Baja Mare, predstavnika Rumunije. Crno-beli su domaćini u prvom meču i nadaju se da će rukometnim hramom na Banjici odjekivati pesma mnogobrojnih navijača.

,,Za nas je ovo meč godine! Spremali smo se odlično i odigrali dve dobre utakmice kao pripremu za Baja Mare. Analizirali smo njihovu igru, znamo da su iskusna ekipa i odakle nam preti najveća opasnost, tako da spremni ulazimo u dvomeč i idemo na pobedu i prolaz u osminu finala“, samouvereno govori Boris Radivojević, levo krilo Partizana.

Povratnik među crno-bele ponosan je što od ovog leta ponovo nosi boje voljenog kluba.

,,Svi koji me poznaju znaju koliko sam srećan što sam se vratio u Partizan. Tu sam 2004. godine načinio prve rukometne korake, a kako nemamo poraz u ovoj sezoni, zadovoljstvo je još veće. Nema mesta kalkulisanju, u Partizanu uvek postoji pritisak i imperativ pobede, ali to je normalno, jer smo najveći klub u Srbiji“.

Naš tim je imao sjajnu podršku sa tribina i kod kuće i na strani u prethodnoj rundi Evrokupa, kada je protivnik crno-belima bio Beršem iz Luksemburga. Ništa manje ne očekuje se u subotu.

,,Pozvao bih sve navijače da napune Banjicu i budu nam vetar u leđa tokom svih 60 minuta. Svaki čovek nam je potreban i siguran sam da će nam uz odličnu atmosferu biti još lakše da dođemo do pobede“, zaključio je Radivojević.

Meč Partizan – Baja Mare možete gledati uživo na RTS 2, od 20:55, dok je cena ulaznica za sve koji žele da bodre crno-bele sa tribina 200 dinara, uz napomenu da važe sezonske karte.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food