Živković pred revanš sa Baja Mareom: Verujte u nas!

02.12.2021. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana veruju da i u revanšu protiv Baja Marea mogu da ostvare povoljan rezultat i plasiraju se u osminu finala Evrokupa. Crno-beli su u prvom meču slavili sa 30:26, a u Rumuniji će pokušati da ponove odličnu partiju koju su pružili na Banjici.

Kapiten Nemanja Živković sa puno vere u pozitivan ishod govori o utakmici koja će se odigrati u subotu (17:00).

,,Mnogi su nas otpisali još pre prvog meča, ali mi kao ekipa, zajedno sa stručnim štabom, upravom i navijačima, verujemo da možemo dalje. Prelepa atmosfera u našem hramu rukometa pomogla nam je na putu do trijumfa i želim svim navijačima da se zahvalim na ogromnoj podršci i veri u nas. Vodili smo tokom čitavog meča i na kraju zasluženo pobedili. U Rumuniji će biti još teže nego u Beogradu. Domaćini su, imaće motiv da nas pobede kod kuće, igraju jako prljavo, što smo već videli, ali nama prednost iz prvog susreta daje dodatnu snagu“, poručio je kapiten crno-belih.

Uprkos tome što je Partizan u povoljnijoj poziciji posle prvog meča, rukometna javnost, na čelu sa iskusnim trenerima, upozorava da našem timu neće biti nimalo lako na gostujućem terenu.

,,Svima koji su skeptični kada je naš prolaz dalje u pitanju poručio bih da malo više veruju u nas, jer smo trenutno jedini muški rukometni klub iz Srbije koji svoju zemlju predstavlja u Evropi. Bilo bi lepo da tu i prezimimo, tome se pravi Grobari, moji saigrači i ja nadamo. Verujemo u svoj kvalitet, kao i to da možemo da ponovimo igru iz prvog meča”, poručio je Živković.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food