Maksić: Baja Mare je favorit, ali imamo kvalitet za prolaz dalje

03.12.2021. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana sinoć posle ponoći stigli su u Rumuniju, na revanš 1/16 finala Evrokupa, koji protiv Baja Marea igraju u subotu od 17 časova.

 

Da je trener Nenad Maksić pronašao ,,recept“ za trijumf nad rumunskim predstavnikom videli smo u prvom meču, u kom su crno-beli slavili sa 30:26. Ipak, strateg našeg tima svestan je da je pred njegovim momcima još jedna teška utakmica.

 

,,U putu smo proveli oko 12 sati, tako da smo odlučili da se igrači prvo dobro naspavaju. Od domaćina smo dobili termin za trening malo pre 20 časova po lokalnom vremenu, što je po mom mišljenju kasno, ali i to je u redu. Ovo je rukometni grad, tako da svi očekuju da njihova ekipa odigra bolje nego u Beogradu. Zbog toga smo svesni da nas očekuje jos teža utakmica. Sigurno da je njihova prednost iskustvo igranja ovakvih mečeva, i pojedinačno i ekipno. Međutim, siguran sam da i mi imamo kvalitet da, i taktički i psihološki, odigramo ovako zahtevan revanš. Bez obzira što su oni favoriti za prolaz, i mi moramo da iznesemo taj pritisak koji nam donosi mnogo, odnosno plasman u osminu finala“, poručio je danas Maksić.

 

Utakmicu 1/16 finala Evrokupa Baja Mare – Partizan prenosiće zvanična Fejsbuk stranica rumunskog kluba. Link ćemo okačiti na dan revanša.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food