Povratak na pobednički kolosek: Partizan savladao Šamot

08.12.2021. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana savladali su ekipu Šamota 65 rezultatom 33:27 (17:14), u 12. kolu ARKUS lige. Crno-beli su se ovim trijumfom vratili na čelo tabele u B grupi, a do kraja prvog dela domaćeg prvenstva i početka zimske pauze odigraće još dva meča.

U prvom poluvremenu gosti iz Aranđelovca držali su rezultatski priključak sve do 21. minuta, kada je Partizan prvi put uspeo da se „odlepi“ i stekne tri gola prednosti (13:10).

U drugom delu igre Šamot je uspeo da se približi na 20:19, ali su crno-beli sačuvali snagu za završnicu, u kojoj su još jednom pokazali zašto su među favoritima za titulu. Rutinski su priveli meč kraju i zasluženo slavili rezultatom 33:27.

Za igrača utakmice proglašen je naš Aleksandar Stojanović, koji se šest puta upisao u listu strelaca. Po sedam pogodaka dodali su Veljko Popović i Uroš Kojadinović, dok se kod gostiju istakao Vladan Stanojević sa šest golova.

Partizan u narednom kolu putuje u Suboticu, gde ga čeka Spartak, a ovaj susret 13. kola igra se već u subotu od 18 časova.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food