Aleksa Maksić: Proleter nas neće ponovo iznenaditi

17.12.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

U dosadašnjem toku ARKUS lige samo su dva tima uspela da poljuljaju şamopouzdanje rukometaša Partizana i uzmu bod crno-belima, a to su Proleter i Dubočica 54. Ipak, činjenica da u domaćem prvenstvu, posle 13 odigranih kola, nemaju nijedan poraz dovoljno govori o tome koliko je naš tim dominantan u B grupi.

Sledi novi okršaj sa Zrenjanincima, ali ovoga puta na Banjici (subota, 19:00). Aleksa Maksić poručuje da Partizan neće dozvoliti Proleteru novo iznenađenje, uprkos kvalitetu koji protivnik neminovno poseduje.

,,Radi se o dobroj ekipi sa nekoliko izuzetnih pojedinaca, koja nam je u Zrenjaninu pružila sjajan otpor. Međutim, Proleter, kao i mnogi timovi, igra kvalitetno uglavnom kod kuće, tako da im nećemo dozvoliti da nas opet iznenade. Ovom prilikom čestitao bih svojim saigračima na fenomenalnoj polusezoni, u kojoj smo pored svih problema ostali neporaženi u domaćem prvenstvu, a u Evropi smo nepravedno ispali od znatno kvalitetnijeg rivala“, poručio je levokrilni igrač našeg kluba.

Poznati su svi učesnici plej-ofa, pa će Partizan posle zimske pauze snage odmeriti sa Vojvodinom, Dinamom, Metaloplastikom i Radničkim, a ponovo se sastati sa Dubočicom 54, Rudarom i Šamotom 65. Raspored će biti poznat 23. decembra, kada je zakazan žreb.

,,Ne znam kako će se stvari odvijati u nastavku, ali voleo bih da ostanemo na okupu i da sve bude u najboljem redu. Imamo kvalitet i dobru atmosferu, koji nas mogu dovesti do visokih rezultata“, izjavio je Aleksa Maksić.

Meč Partizan – Proleter možete pratiti uživo putem lajv strima, klikom na link OVDE. Cena ulaznice je 200 dinara.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food