Trnavac: Povreda je prošlost, jedva čekam nastavak sezone

22.01.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Povreda lakta sada je prošlost za Andreja Trnavca. Čuvar mreže Partizana propustio je početak sezone i na gol stao tek u šestom kolu ARKUS lige, a dok se tim u Vrnjačkoj banji priprema za plej-of, Andrej poručuje da nestrpljivo čeka nastavak sezone.

,,Sada je sve u najboljem redu. Odlično se osećam i spreman sam za plej-of. Imali smo dosta vremena za odmor, da se osvežimo, napunimo baterije i pripremimo za drugi deo sezone“, kaže Trnavac.

Već na startu doigravanja za prvaka države (12-13. februar) crno-beli putuju u Novi Sad, na megdan Vojvodini. Aktuelni prvak države biće najveći izazov za izabranike Nenada Maksića od početka prvenstva. Poslednji put dva tima su se sastala u plej-ofu sezone 2020/21, kada su u oba meča slavili Novosađani.

,,Novi Sad je definitivno najteže gostovanje u ligi. Nismo se nadali najvećem izazovu baš na početku plej-ofa, ali sa druge strane imamo najviše vremena za detaljnu analizu i pripremu. Žreb nije toliko bitan, jer da bismo ostvarili svoj cilj i podigli trofej svakako moramo da pobedimo skoro sve utakmice. Trenutno imamo problem sa kovidom, ali uskoro ćemo se kompletirati i polako pripremati taktiku za taj meč. Nema potrebe da pričam bilo šta o Vojvodini, očekujem jednu pravu borbu i nadam se pobedi. Prvi deo sezone smo odigrali odlično. Svi igrači su dobijali šansu, upoznavali smo jedni druge na terenu i polako slagali kockice. Nema razloga da ne nastavimo u istom ritmu, do željene titule“, zaključio je golman Partizana.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food