CRNO-BELI IZGUBILI U NOVOM SADU: Prvi poraz Partizana u ARKUS ligi ove sezone

13.02.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana pretrpeli su prvi poraz u ovoj sezoni ARKUS lige. Crno-beli su u prvom kolu plej-ofa izgubili od Vojvodine u Novom Sadu rezultatom 28:24 (16:11) i ostali bez bodova na startu doigravanja za prvaka Srbije.

Loše vesti stigle su u crno-beli tabor pred meč sa aktuelnim šampionom. Pozitivan rezultat testa na koronu dobili su Đorđe Pisarić i kapiten Nemanja Živković, pa je Nenad Maksić na susret sa velikim rivalom bio primoran da povede tri golmana i samo 11 igrača.

Na startu meča zablistali su čuvari mreže. Verkić i Trnavac odbranili su prve šuteve, pa sve do četvrtog minuta nije bilo postignutog pogotka. Već posle deset minuta igre Vojvodina je došla do plus tri na semaforu (5:2), a do kraja poluvremena povećala je vođstvo na 16:11.

Pokušali su crno-beli u nastavku da se rezultatski vrate u meč i pomrse konce domaćinu, ali je izostanak Pisarića i Živkovića bio i te kako primetan u igri Partizana. Na kraju ipak slavlje Vojvodine i konačnih 28:24 na semaforu.

Najefikasniji u našem sastavu bio je Stefan Petrić, koji je osam puta zatresao mrežu Verkića. Šest pogodaka dodao je Aleksa Maksić, dok se kod domaćina izdvojio Gregor Ocvirk sa 11 golova.

Naredno kolo plej-ofa igra se već u sredu, kada Partizan gostuje Šamotu 65 u Aranđelovcu (19:00).

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food