Aleksa Maksić: Idemo u Aranđelovac po dva boda

15.02.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana meč prvog kola plej-ofa ARKUS lige odigrali su u nedelju, a već u sredu putuju na novo gostovanje u okviru doigravanja za prvaka Srbije.
Izabranici Nenada Maksića odmeriće u Aranđelovcu snage sa Šamotom 65, sa kojim su se u prvom delu takmičenja, u okviru B grupe, već sastajali. Oba puta slavili su crno-beli.
,,Šamot je iskusna ekipa, ali ove sezone njihov stručni štab šansu daje mlađim igračima, sa ciljem da postepeno grade tim za velike domete. Biće to teško gostovanje, kao i uvek do sada, ali nadam se pobedi i prvim bodovima u plej-ofu“, poručio je Aleksa Maksić.
Levokrilni igrač žali što Partizan u derbiju prvog kola doigravanja nije pružio bolju partiju protiv Vojvodine.
,,Bili smo oslabljeni odsustvom dva jako bitna igrača. Skoro ceo meč igrali smo sa dva klasična leva beka. To se odrazilo na našu igru i videlo se, nažalost, da nam je falila organizacija u napadu. Veljko Popović je bio primoran da preuzme tu ulogu, izneo je veliki teret, ali nedostajalo mu je iskustvo koje je neophodno u ovako bitnim utakmicama. Međutim, on je vrhunski talenat i verujem da će već sledeće sezone biti igrač koji bez problema vodi ekipu. Sve u svemu, nadam se da ćemo u nastavku plej-ofa biti kompletni i da će nas povrede i korona virus zaobići“, zaključio je Maksić.
Meč Šamot 65 – Partizan igra se u sredu, 16. februara, od 19 časova, a live stream utakmice možete pratiti OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food