Zečević pred meč sa Rudarom na Banjici: Niko neće odneti bodove iz Beograda

19.02.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Posle dva teška gostovanja na startu plej-ofa ARKUS lige, na koja je Partizan putovao u znatno oslabljenom sastavu, sledi prvi meč crno-belih na domaćem terenu. U nedelju od 18 časova našem timu u goste dolazi Rudar iz Kostolca, sa kojim se Partizan već sastajao u okviru B grupe i oba puta izlazio kao pobednik.

,,Posle teškog poraza od Vojvodine, uspeli smo da upišemo i prve bodove u Aranđelovcu, protiv jedne mlade, ali čvrste ekipe kao što je Šamot 65. Mislim da je svaki igrač koji je bio na terenu dao svoj maksimum, a povratkom povređenih i igrača koji su bili odsutni zbog korona virusa, gledaćemo sigurno bolji Partizan. Stiže nam Rudar, jedna jako dobra i taktički obučena ekipa. Veliki broj igrača im je dugi niz godina na okupu, dobro se poznaju i jako lepo izgledaju na terenu. Očekujem dobar meč, ali mislim da ove sezone niko neće odneti bodove sa Banjice. Pozivam navijače da dođu i podrže nas na putu do nove pobede u plej-ofu“, poručuje Nikola Zečević.

Mladi bek prešao je iz Voždovca u Partizan tokom leta, a najavljen je kao veliko pojačanje i rukometaš od kog se mnogo očekuje. U dosadašnjem toku sezone pokazao je da poseduje veliki talenat i igračke kvalitete, a kako sam ističe, ovo je tek početak.

,,Osećam se odlično i srećan sam što sam doneo odluku da obučem crno-beli dres. Atmosfera u ekipi je sjajna i mislim da sam uz saigrače i trenera već napredovao. Naravno, ima tu još dosta stvari na kojima moram da poradim i siguran sam da ću uz njih u budućnosti stići do svojih ciljeva, a prvi je osvajanje titule“, kaže Zečević.

Utakmicu trećeg kola plej-ofa Partizan – Rudar možete pratiti putem lajv strima, klikom na link OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food