Novi trijumf crno-belih: Partizan treći put ove sezone bolji od Rudara

20.02.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana upisali su novi trijumf u plej-ofu ARKUS lige. Posle pobede u Aranđelovcu u prethodnom kolu, na Banjici je večeras savladana ekipa Rudara rezultatom 31:26, posle 13:15 na poluvremenu.
Kostolčani su bolje ušli u meč i već na startu se ,,odlepili“ – 2:5. Gosti su iskoristili promašaje crno-belih, pogođene stative i prečku, i čuvali tri gola razlike sve do kraja prvog poluvremena (12:15). Po isteku 30. minuta igre Partizan je imao šansu da zaostatak smanji direktnim šutem na gol iz deveterca, a maestralno ga je izveo Stefan Petrić, za konačnih 13:15 pred odlazak na pauzu.
U nastavku konačno prepoznatljiva igra našeg tima, koja je najpre rezultirala izjednačenjem, a potom i preokretom za velikih 27:20 u 51. minutu. Crno-beli su čuvali prednost sve do samog kraja i zasluženo slavili rezultatom 31:26, za drugi trijumf u plej-ofu ARKUS lige.
Za igrača utakmice proglašen je Milomir Radovanović, a najefikasniji u našem sastavu bio je Uroš Kojadinović, sa sedam pogodaka na svom kontu.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food