Radnički se radovao na Banjici: Prilika za revanš već u sredu

05.03.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana pretrpeli su večeras poraz od ekipe Radničkog u meču petog kola plej-ofa ARKUS lige. Gosti su na poluvremenu imali minimalnu prednost (11:12), da bi na kraju slavili sa plus dva na semaforu – 23:25.
Sa dva pogotka kapitena Živkovića na startu drugog dela, crno-beli su na kratko preuzeli vođstvo (13:12), ali je Radnički u nastavku ponovo poveo. Naš tim nije iskoristio šanse koje su  došle u ključnim trenucima, a Kragujevčani su to umeli da kazne.
Nije se Partizan predao do poslednjeg trenutka. Pokušali su izabranici Nenada Maksića da bar poravnaju rezultat, ali su gosti bili istrajni u nameri da iz Beograda odnesu oba boda.
Najefikasniji u našoj ekipi bio je Stefan Petrić, desetostruki strelac, a po pet golova dodali su Nemanja Živković i Uroš Kojadinović. Za igrača utakmice proglašen je Dejan Zlatanović, golman Radničkog, dok je najprecizniji u gostujućem sastavu bio  Luka Đerić sa šest pogodaka.
Već u sredu (9. mart) naš tim će odigrati novi duel sa Kragujevčanima, ali u okviru 1/4 finala Kupa prof. dr Branislav Pokrajac. Taj meč igra se u hali ,,Jezero“, sa početkom u 19 časova.
Posle pet odigranih kola plej-ofa ARKUS lige Partizan se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa šest bodova.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food