Pobeda za samopouzdanje: Partizan slavio u Leskovcu

14.03.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

U izuzetno bitnom trenutku, rukometaši Partizana pokazali su da imaju snagu i volju da ostanu u igri za titulu šampiona. Crno-beli su večeras u Leskovcu nadigrali ekipu Dubočice 54 rezultatom 31:30, uprkos tome što je domaćin na poluvremenu imao dva gola prednosti (14:12).
Dva uzastopna poraza od Radničkog iz Kragujevca i neuspeh u Kupu prof. dr Branislav Pokrajac rezultirali su ostavkom trenera Nenada Maksića, ali i prekidom saradnje sa igračima Aleksom Maksićem i Nikolom Ivanovićem. Trijumf u Leskovcu, koji je ostvaren sa znatno smanjenim brojem igrača u rosteru, došao je kao injekcija samopouzdanja za naš tim.
Za igrača utakmice proglašen je naš Nikola Zečević, četvorostruki strelac. Najefikasniji je bio Uroš Kojadinović sa deset pogodaka, a pratio ga je kapiten Nemanja Živković, koji je postigao jedan manje.
Ekipu je sa klupe vodio Dario Krželj, doskorašnji pomoćnik Nenada Maksića, koji je preuzeo ulogu glavnog trenera.
Zbog EHF nedelje nacionalnih timova, muškim klubovima u ARKUS ligi predstoji dvonedeljna pauza, posle koje će crno-beli odmeriti snage sa pančevačkim Dinamom. U međuvremenu, naš klub čeka i konačnu odluku od strane SEHA – Gazprom lige, vezanu za dalji tok takmičenja, s obzirom na to da su zbog aktuelne situacije sa Ukrajinom i Rusijom svi mečevi suspendovani do daljeg.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food