Upoznajte naše prijatelje: Grobari Pariz i restoran Balkan Express uvek uz crno-bele

16.03.2022. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Više puta u toku ove sezone isticali smo ko su naši veliki prijatelji, koji nam pružaju nesebičnu podršku, a prvi smo klub koji na svom dresu ima navijače kao sponzore. Ovoga puta upoznajemo vas sa Grobarima iz Pariza i restoranom Balkan Express, koji će se naći na garnituri dresova koju štampa firma Unit Sport iz Subotice.

Navijačka grupa Grobari Pariz osnovana je 2010. godine, tokom Final Four turnira košarkaške Evrolige u Parizu. Od tog dana pa sve do danas, Grobari Pariz bodrili su Partizan u preko 15 zemalja Evrope, na više od stotinu utakmica u različitim sportovima. Priliku da se uvere u njihovu neizmernu ljubav prema klubu imali su i rukometaši Partizana. Pored navijačkih aktivnosti, Grobari Pariz poznati su i po humanitarnim akcijama, a pre svega pomažu srpskom narodu na području Kosova i Metohije. Pomažu obnove crkava, kao i najugroženije osobe.


Već pet godina, na adresi 206 Boulevard Arisride Briand 93.100 Montreuil, u predgrađu Pariza, nalazi se etno restoran Balkan Express, koji je uspeo da prenese duh Balkana na tamošnje prostore. Čarobni ukusi, predivni mirisi i topla reč svakodnevno su sastavni deo ambijenta u ovom restoranu. Ovde možete probati raznovrsne specijalitete balkanske kuhinje – od salata, predjela i čorbica, preko roštilja, pečenja ispod sača i ribljih specijaliteta, pa sve do nadaleko čuvenih balkanskih slatkiša. Prijatan ambijent restorana pogodan je kako za svakodnevne ručkove i večere tako i za najrazličitije proslave. Za sve one koji su iz bilo kog razloga sprečeni da posete Balkan Express, restoran vrši i uslugu dostave na željenu adresu. Svaki opis ovog mesta nije dovoljno živopisan sve dok lično ne dođete i uverite se u ono što se rečima ne može opisati.

Evo fotografija koje bi privukle i one sa najistančanijim nepcima.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food