Uroš Kojadinović: Dinamo je uvek konkurent za titulu

25.03.2022. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana u subotu od 17 časova dočekuju ekipu Dinama u okviru sedmog kola plej-ofa ARKUS lige. Biće to prvi zvanični susret dva tima u tekućoj sezoni, a svoja očekivanja pred duel sa Pančevcima podelio je Uroš Kojadinović.

– Dinamo je svake sezone konkurentan u borbi za titulu. Radi se o sjajnoj ekipi, sa dosta mladih igrača, koja je uvek nezgodan protivnik. Rekao bih da igraju veoma dobro kako na domaćem terenu, tako na strani. Igraju kvalitetnu odbranu sa dosta faulova i sigurno je da će doći na Banjicu silno motivisani, s obzirom na to da smo ih pobedili u finalu turnira ,,Trofej Vuk Roganović“.

Krajem januara tekuće godine crno-beli su upravo preko Dinama došli do trofeja na ovom memorijalnom turniru, savladavši izabranike Nenada Kraljevskog rezultatom 32:29.

– Odigrali smo dobru utakmicu protiv Pančevaca, koji su vodili gotovo čitav meč, ali smo mi na kraju uspeli da iskoristimo nekoliko ključnih lopti. Mislim da ćemo sada imati veći motiv, i da ćemo odigrati bolju utakmicu od one sa pomenutog turnira.

Usled odlaska trenera Nenada Maksića, ali i pojedinih igrača, Partizan je pretrpeo nekoliko promena u rosteru. Ipak, crno-beli ne odustaju od zacrtanog cilja – da se slavi titula.

– Posle odlaska Alekse Maksića, Nikole Ivanovića i trenera Maksića, svi smo bili poljuljani. Svima nam je bilo žao, ali smo smogli snage da zbog nas i njih odigramo fantastičnu utakmicu u Leskovcu i da se izdignemo posle dva poraza od kragujevačkog Radničkog. Naše ambicije su jasne, hoćemo da pobedimo svaku utakmicu do kraja prvenstva. Biće veoma teško, delimično smo desetkovani, ali se nadam najboljim rezultatima – poručio je Uroš Kojadinović.

Link za gledanje utakmice Partizan – Dinamo možete pronaći OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food