Postani deo Partizana: Crno-beli vas zovu da napravite prve rukometne korake

07.04.2022. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometni klub Partizan godinama unazad, pored borbe za titulu državnog prvaka, velike napore ulaže u rad sa mlađim kategorijama. Gotovo svake sezone naša rukometna škola izrodi velike talente i igrače za koje se smatra da su blistava budućnost kluba. Crno-beli u svojoj školi trenutno rade sa 14 generacija – najmlađu čine dečaci rođeni 2014. godine, a najstariju momci koji su 2003. godište. Klub raspolaže sa pet trenažnih grupa, od kojih najmlađi treniraju tri puta u nedelji, a najstariji bar sedam puta.

Cilj treninga najmlađih članova jeste igra i razvoj bazičnih motoričkih sposobnosti, a kako postaju stariji, naši dečaci se podvrgavaju specifičnijem treningu.

– Nedavno smo imali akciju prikupljanja najmlađe dece, koja je rezultirala kvantifikaciji broja članova. Bili smo svedoci velikog broja poziva, a doveli smo deset dečaka, što je odličan odziv imajući u vidu trenutnu situaciju. U daljem radu, planiramo da dodatno povećamo broj članova i vratimo poznati trend ,,crno-bele mini lige“. Ponosno selektiramo decu, sa željom da ona izrastu u prave šampione i reprezentativce, kao i ranijih godina“, ističe Stefan Petrović, trener mlađih kategorija crno-belih.

Poziv za sve mališane, koji žele da svoje prve rukometne korake načine baš u Partizanu, uvek važi. Zato, dragi roditelji, budite slobodni da nam se javite na broj 069/2475-871.

Za druge se navija, Partizan se voli!

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food