Dario Krželj pred duel sa Vojvodinom: Preko svojih mogućnosti do pobede

08.04.2022. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Po odlasku trenera Nenada Maksića, koji je pre oko mesec dana dao otkaz na mesto šefa struke crno-belih, kormilo Partizana preuzeo je Dario Krželj. Doskorašnji Maksićev pomoćnik je kao prvi trener vodio tim do dva vezana trijumfa – na gostovanju Dubočici 54 i protiv Dinama na Banjici. Sledi novi izazov, a to je duel sa Vojvodinom, koji se u subotu od 19 časova igra u SC ,,Voždovac“.

,,Iako smo za kratko vreme pretrpeli brojne promene u rosteru, siguran sam da će momci sutra dati, ne 100 posto, već i preko svojih mogućnosti. Sutra posle Vojvodine ćemo videti ko smo i šta smo i gde nam je mesto na tabeli na kraju sezone. Istina je da je naš sutrašnji protivnik nedavno pretrpeo poraz u finalu Kupa i sigurno su i igrači i stručni štab poljuljani zbog izgubljenog trofeja. Međutim, moje mišljenje je da je Vojvodina samo imala loš dan. Bili su oslabljeni u odbrani zbog izostanka Vukovljaka, a Metaloplastika je sa druge strane imala fenomenalnog golmana Arsića, koji je i napravio razliku u tom finalu. Očekuje nas izuzetno težak meč i zato pozivam navijače da ispune tribine našeg rukometnog hrama na Banjici i na taj način nam pruže podršku“, istakao je Krželj.

Posle višegodišnjeg rada sa mlađim kategorijama Partizana, Dario se početkom prošle sezone priključio prvom timu kao pomoćnik Nenada Maksića. Kako sam ističe, sa igračima van terena ima ,,očinski odnos“, ali se na treninzima moraju poštovati određena pravila ponašanja.

,,Generalno sam tip trenera koji van terena neguje opušteniji odnos sa igračima, ali se u hali zna – moraju postojati red, rad i disciplina. Ne mogu ja to sad u sred sezone ni da promenim, sve i da hoću, ali sam izuzetno zadovoljan rezultatima koje je izrodila moja dosadašnja saradnja sa ekipom“, poručuje šef struke crno-belih.

Meč Partizan – Vojvodina, koji se igra u subotu od 19 časova, možete pratiti uživo putem lajv strima, klikom na link OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food