Partizan bolji od Rudara: Crno-beli zadržali drugo mesto na tabeli

01.05.2022. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana sinoć su u sportskoj hali u Kostolcu nadigrali ekipu Rudara rezultatom 29:26 (15:12). Crno-beli su iskoristili remi Radničkog i Dinama u desetom kolu plej-ofa ARKUS lige i sada su na drugom mestu na tabeli, uz bod više od Kragujevčana, sa kojima su bili izjednačeni.

Opravdano je trener Dario Krželj upozoravao da je Rudar na svom terenu nezgodan protivnik i da našem timu neće biti lako da odnese bodove iz Kostolca. Domaćin je kažnjavao svaki pad koncentracije crno-belih, pa je tako bilo i u samoj završnici meča, kada je Partizan imao prednost 26:22, a Kostolčanima je bio dovoljan minut da priđu na samo gol razlike. Ipak, sa dva pogotka Stefana Petrića naš tim je rešio pitanje pobednika, a mladom beku pripalo je MVP priznanje.

Upravo je Petrić, zajedno sa Urošem Kojadinovićem, bio najefikasniji u crno-belom dresu. Obojica su se po sedam puta upisali u listu strelaca, a pratio ih je kapiten Nemanja Živković, koji je šest puta zatresao mrežu Rudara. U domaćem sastavu istakao se Petar Panić sa deset pogodaka.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food