Crno-beli se revanširali Kragujevčanima: Partizan nadigrao Radnički

15.05.2022. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu Radničkog rezultatom 35:30 (17:14). Crno-beli su posle 12. kola plej-ofa ARKUS lige zadržali drugo mesto na tabeli, a odličnom partijom u hali ,,Jezero“ popravili su međusobni skor sa Kragujevčanima.

Bolela su dva vezana poraza od Radničkog, koja je naš tim pretrpeo u martu, ali nema dileme da su pod vođstvom Darija Krželja crno-beli imali spreman odgovor na igru večerašnjeg protivnika.

Poveo je Partizan 17:12 u finišu prvog poluvremena, ali je domaćin do isteka 30. minuta smanjio zaostatak. U nastavku je naš tim uvećao prednost na šest pogodaka razlike i do kraja meča igralo se gol za gol. Nijednog trenutka crno-beli nisu dozvolili Kragujevčanima da im poljuljaju samopouzdanje, a posebno raduje sjajna igra mladog levokrilnog igrača Aleksandra Praštala, koji je bio precizan šest puta iz isto toliko pokušaja. Momku koji je rođen 2004. godine pripalo je MVP priznanje, dok je najefikasniji u našem sastavu bio kapiten Nemanja Živković sa osam pogodaka. Po šest golova dodali su Uroš Kojadinović i Stefan Petrić.

U narednom kolu Partizan dočekuje Dubočicu 54.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food