Trnavac: Želimo pobedu za kraj sezone

26.05.2022. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana u petak od 18 časova gostuju ekipi Dinama u Pančevu. Kako su već obezbedili drugo mesto u konačnom poretku timova u ARKUS ligi, meč poslednjeg kola plej-ofa za crno-bele nema rezultatski značaj. Ipak, golman Andrej Trnavac poručuje da naš tim želi trijumfom da kruniše sezonu i da neće olako shvatiti duel sa Pančevcima, koji moraju da pobede kako bi osigurali mesto u Evropi.

,,Dinamo je taj koji ima imperativ pobede, ali ni nama neće nedostajati motiva. Možemo biti opušteniji jer smo već obezbedili drugu poziciju na tabeli, ali svakako želimo da sezonu završimo na najbolji mogući način – dobrom igrom i trijumfom. Stoga očekujem jako tešku i zahtevnu utakmicu“, ističe čuvar mreže Partizana.

Crno-beli su žarko želeli da na kraju ove sezone podignu trofej namenjen prvaku države, ali u tome nisu uspeli. Žal za propuštenim prilikama ostaje, ali naši momci i te kako mogu biti ponosni na sve što su učinili u ovogodišnjem izdanju ARKUS lige, kao i Evrokupu.

,,Imali smo tu nesreću da se u Evrokupu sa Baja Mareom sretnemo već u 1/16 finala. Sjajno smo odigrali prvi meč na Banjici (30:26), ali su oni u revanšu nadoknadili zaostatak, bili za gol bolji u ukupnom skoru i prošli dalje. Može se reći da nam žreb nije bio naklonjen, jer nas je eliminisala ekipa koja se kasnije plasirala u finale. Što se tiče domaćeg prvenstva, Partizan je klub koji bez obzira na sve uvek ide na titulu. Taj cilj, nažalost, nismo ostvarili, ali kada sumiramo sezonu i uzmemo u obzir koliko je neizvestan bio ovogodišnji plej-of, možemo biti zadovoljni drugim mestom“, poručuje Trnavac.

Meč Dinamo – Partizan možete pratiti uživo putem lajv strima na zvaničnom YouTube kanalu ARKUS lige (link OVDE).

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food