Rukometaši Partizana i ovog leta biće učesnici memorijalnog turnira ,,Nikola Jevremović – Gužva“, koji se drugog i trećeg septembra održava u hali sportova ,,Valis“ u Valjevu.

Prvog dana turnira crno-beli će se sastati sa ekipom Metalca, domaćinom ,,Gužvinog memorijala“, sa kojim će se boriti za plasman u finale (18:00). U drugom polufinalu (20:00) snage će odmeriti Crvena zvezda Grundfos i Dubočica 54.

Pobednici polufinalnih duela će se za trofej boriti u subotu, trećeg septembra od 20 časova, dok se meč za treće mesto igra istog dana od 18 časova.

Naš klub je u dosadašnjem toku priprema već učestvovao na tri prijateljska turnira. Posle četvrtog mesta na međunarodnom turniru ,,Visit Sarajevo Cup 2022″, Partizan je osvojio drugo mesto na memorijalu ,,Krste Andonovski – Ustaš“ u Ohridu, izgubivši finalni meč od ekipe Tikveša na penale (regularni deo završen rezultatom 29:29).

Usledio je turnir ,,NBGD Trophy“, koji se drugu godinu zaredom održao na Banjici. Crno-beli su sjajno otvorili turnir, savladavši Hapoel Ašdod rezultatom 35:29, ali su drugog dana poraženi od pančevačkog Dinama (23:28), koji je na kraju odbranio trofej. Poslednjeg dana turnira Partizan je nadigrao makedonski Alkaloid sa 31:25, što je našem timu donelo drugo mesto na turniru.

Početak nove sezone se bliži i nema dileme da naši igrači daju sve od sebe da se za meč sa Radničkim iz Kragujevca u prvom kolu ARKUS lige spreme na najbolji mogući način.