Rukometaši Partizana nadigrali su u gostima ekipu Radničkog iz Kragujevca, direktnog konkurenta za plasman u plej-of – 26:29 (12:16).

Crno-beli su odlično otvorili  duel 14. kola ARKUS lige i poveli 3:0. Gledali smo sjajno prvo poluvreme našeg tima i potpunu kontrolu nad tokom utakmice, sve do poslednjih deset minuta. Tada je Radnički prišao na gol razlike (26:27), ali su naši momci bili dovoljno pribrani i skoncentrisani na ostvarenje cilja – da se u Beograd vrate sa oba boda.

Za igrača utakmice proglašen je Mladen Šotić, povratnik u Partizan, koji je upisao pet pogodaka. Najefikasniji u crno-belom taboru bio je Uroš Kojadinović sa 11 golova, a pratio ga je Stefan Petrić sa osam.

Večerašnji meč imao je i humanitarni karakter. Radnički je doneo odluku da uslov za ulaz u salu bude poslata SMS poruka za Milicu Lisicu (1431 na 3030), bivšu rukometašicu mlađih selekcija kragujevačkog kluba. Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da novčanom uplatom ili slanjem SMS poruka pomognu Milici da nastavi lečenje na klinici u inostranstvu.