Levi bek Nemanja Milovanović došao je u Partizan tokom zimskog prelaznog roka iz leskovačke Dubočice 54. Uprava kluba odlučila je da proširi roster na bekovskim pozicijama, kako bi igrači mogli da zadrže kontinuitet dobrih rezultata u svim takmičenjima. Pored ARKUS lige, crno-beli i ove sezone igraju SEHA ligu, a Nemanja je svoj debi upisao upravo protiv Vardara 1961 u Skoplju.

,,Došao sam u jedan od najboljih klubova u zemlji, u tim koji ima visoke ambicije. To me je dodatno motivisalo da promenim sredinu, uz to što, naravno, nosi samo ime Partizan. Odigrao sam već par utakmica i utisci su više nego pozitivni. Ekipa ima veliki potencijal i nadam se da ćemo to iskoristiti da napravimo dobar rezultat, kako u domaćem prvenstvu, tako i u regionalnom takmičenju. U Skoplju smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu, ali su nas neiskustvo i brzopletost koštali boljeg rezultata. Međutim, imamo dovoljno vremena da se spremimo za izazove koji predstoje. Atmosfera je sjajna i svi verujemo da ove sezone Partizan ima tim za velike rezultate“, poručio je Milovanović.

Naredni meč crno-beli igraju u Kostolcu protiv Rudara, koji je poslednji na tabeli, a onda započinju takmičenje u Kupu Srbije.

,,Rudar možda jeste na začelju tabele i mi smo na papiru izraziti favoriti, ali nikako ne smemo da odemo u Kostolac sa razmišljanjem da ćemo lako dobiti utakmicu. To je ekipa koja ima nekoliko iskusnih igrača, koji umeju da iznenade favorita. Svakako od nas sve zavisi i u ovom i u svakom narednom duelu, a ako budemo pružili 100% svojih mogućnosti, vratićemo se u Beograd sa nova dva boda“, istakao je levi bek Partizana.