Miloš Čekić, koji je pojačao naš klub tokom zimskog prelaznog roka, danas igra svoj prvi večiti derbi. Partizan gostuje Crvenoj zvezdi Grundfos u okviru 19. kola ARKUS lige, a 21-godišnji desni bek uveren je da će crno-beli još jednom slaviti protiv večitog rivala.

,,Svi sa nestrpljenjem čekamo da meč počne. U ekipi vlada sjajna atmosfera i naporno smo radili da bismo bili potpuno spremni za utakmice koje su pred nama, a odigraćemo ih čak pet u samo 13 dana. Prijala nam je kratka pauza, jer smo imali dovoljno vremena da se dodatno spremimo za današnji duel. Ne sumnjam da ćemo nastaviti niz pobeda“, istakao je Čekić.

Mladi bek je debitovao u dresu Partizana protiv Vardara u Skoplju, a prvi nastup za crno-bele pamtiće po golu koji je postigao.

,,Posle svih negativnih dešavanja u proteklom periodu, dolazak u Partizan je za mene bio ostvarenje dečačkog sna. Kada sam dobio poziv čelnika kluba, nisam puno razmišljao. Ekipa je jako mlada, saigrači su me dobro prihvatili i verujem da ima prostora i vremena za razvoj i napredak u mojoj igri. Kada se na sve to doda atmosfera koju su nam priredili naši navijači protiv Vardara, siguran sam da sam napravio pravi potez prelaskom u Partizan“.

Podsećamo, Miloš Čekić je pre izvesnog vremena dospeo u žižu sportske javnosti zbog toga što je na svom instagram nalogu čestitao rođendan Republici Srpskoj. Iz tog razloga našao se na udaru navijača Iskre iz Bugojna čiji je bio član, do te mere da je dobijao pretnje. Rukometni klub Partizan je tada izrazio želju da dovede mladog desnog beka i omogući mu da bez straha nastavi svoju rukometnu karijeru. Pored toga što se radi o perspektivnom mladom igraču, Miloš je veliki navijač Partizana i raduje nas što će večeras ostvariti još jedan dečački san.