Rukometaši Partizana pretrpeli su poraz od aktuelnog prvaka Vojvodine i posle 22 odigrana kola u ARKUS ligi nalaze se na četvrtoj poziciji na tabeli.
Posle 60 minuta igre večeras na Banjici, na semaforu je pisalo 24:27 (12:11).
Crno-beli su odlično otvorili utakmicu i vodili sve do 40. minuta, kada su Novosađani izjednačili (16:16), a potom i preokrenuli rezultat.
Presudila je duža klupa gostiju i bolja koncentracija u presudnim trenucima. Posle dobrog prvog poluvremena, u nastavku se videlo da je izabranike Darija Krželja stigao umor i da Vojvodina nije bez razloga usamljena na vrhu tabele.
Ipak, pokazao je Partizan i mnoge dobre strane u svojoj igri, a na prvom mestu je velika požrtvovanost na terenu. Bacali su se naši momci za svaku loptu i još jednom dokazali da ginu za sveti grb.
Andrej Trnavac imao je sjajno veče među stativama (11 odbrana), dok su najefikasniji u našem sastavu bili Mladen Šotić, Uroš Kojadinović i Stefan Petrić sa po pet pogodaka.

Već u sredu, petog aprila, crno-bele očekuje prvi četvrtfinalni meč SEHA – Gazprom lige, kada na Banjicu dolazi Telekom Vesprem.