Prvi put u istoriji rukometaši Partizana naći će se na završnom turniru SEHA – Gazprom lige. Crno-beli su u četvrtfinalu regionalnog takmičenja eliminisali podmlađeni sastav Vesprema, i to tako što su nadigrali protivnika u oba meča.

Za razliku od prvog susreta, kada je Partizan kod kuće bio više nego ubedljiv (39:24), igrači mađarskog kluba danas su pružili mnogo veći otpor i utakmica je završena rezultatom 19:21 (8:12) u korist našeg tima.

Posle velike razlike u prvom susretu, bilo je očekivano da u revanšu gledamo čvršći meč, sa manjim brojem golova. Napad crno-belih predvodio je Veljko Popović sa šest pogodaka, dok je za igrača utakmice proglašen Andrej Trnavac (osam odbrana).

Prema sistemu takmičenja, koji je objavljen na samom početku sezone, Partizan bi u polufinalu trebalo da se sastane sa Eurofarm Pelisterom. Međutim, ovim putem moramo da naglasimo da nije poznato u kom formatu će se igrati završnica SEHA – Gazprom lige. Stoga se i naš susret sa predstavnikom Severne Makedonije dovodi u pitanje. Nakon što se odigraju i poslednje četvrtfinalne utakmice, nadamo se da će poznato u kom formatu će se odigrati završni turnir.