Rukometaši Partizana u nedelju od 18 časova igraju prvi meč finala plej-ofa protiv Vojvodine u Novom Sadu. Pojedini mediji objavili su informaciju da je naš golman Andrej Trnavac potpisao ugovor sa Vojvodinom za narednu sezonu i samim tim doveli u pitanje regularnost finala domaćeg prvenstva.

Čuvar mreže, koji je jedan od najboljih igrača Partizana u tekućoj sezoni, ističe da u ovom trenutku razmišlja samo o tome da sa crno-belima podigne dugo željeni trofej.

,,Nije istina da sam sa bilo kojim klubom potpisao ugovor za narednu sezonu. Ugovor sa Partizanom mi ističe na kraju ove sezone i normalno je da postoje ponude koje dolaze sa različitih strana. Trenutno ne razmišljam o tome, fokusiran sam isključivo na finalne utakmice i cilj da osvojimo titulu. U ovom momentu u mojoj glavi je samo Partizan.“

Kao devetostruki uzastopni šampion Vojvodina je bez dileme favorit za osvajanje trofeja. Na naša prethodna dva susreta u ARKUS ligi crno-beli su vodili tokom prvog poluvremena, ali bi Novosađani u nastavku svojim iskustvom preokrenuli rezultat i na kraju slavili. Trnavac veruje da ovoga puta Partizan ima veće šanse da savlada velikog rivala.

,,Igrači Vojvodine dobro znaju kako se igraju ovako bitne utakmice u kojima odlučuju detalji. Mi kao mlada ekipa, uz nešto iskusnije Šotića i Lazovića, možemo da napravimo iznenađenje jer mislim da imamo kvalitet za to. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu koju svi toliko želimo. Nadamo se da će Banjica biti puna u sredu i da ćemo obradovati naše navijače, ali i sve u klubu. Svakako da postoje mane u našoj igri, ali zato ima i dosta nekih prednosti koje ćemo pokušati da nametnemo i istaknemo u prvi plan. Mislim da ovoga puta i mi imamo dosta dobru rotaciju, igrače koji mogu da uđu sa klupe i doprinesu podjednako kao starteri. Biće mnogo neizvesnije nego u našim prethodnim susretima. Ulog je šampionski trofej i motivaciju igrača ne treba dovoditi u pitanje.“