Pivot Martin Varga karijeru nastavlja u Slovanu iz Ljubljane.

Varga je u Partizan došao kao 18-godišnjak, na poziv Željka Perkunića, a kako sam ističe, tokom proteklih pet godina sa ponosom je nosio crno-beli dres.

,,Partizan mi je pokazao lepšu stranu života i kako izgleda baviti se sportom i uživati u tome. Stekao sam iskustvo i nova prijateljstva, a do kraja života pamtiću svoj prvi večiti derbi. U sezoni 2019/20 slavili smo u Šumicama i tada sam osetio posebnu energiju i atmosferu koju nikada neću zaboraviti. O saigračima mogu da govorim samo u superlativu, sa svima sam dobar privatno. To su momci koji su stvoreni za velika dela. Želim im puno sreće u nastavku karijere, a klubu želim da osvoji šampionsku titulu, jer smo iz generacije u generaciju bili sve gladniji trofeja i ne sumnjam da je dan ostvarenja te želje blizu. Navijačima bih poručio da nastave da dolaze i bodre crno-bele rukometaše. Najbolji su na ovoj planeti! Bez njih bi neke utakmice bile skroz drugačije. Kada na terenu igrač da 100% svojih mogućnosti, svaki taj navijač na tribinama da 200%. To je ono što nas čini složnim, jakim i borbenim“, istakao je Martin Varga.

Martine, hvala ti za sve. Tokom proteklih godina pokazao si nam da si dobar čovek i sjajan saigrač. Hvala ti za istrajnost, posvećenost i svaki meč odigran u crno-belom dresu. Srećno u novim izazovima!