Posle deset godina i rukometnog sazrevanja u dresu Partizana, golman Andrej Trnavac napustio je crno-beli tabor.

Trnavac je bio uzdanica našeg tima među stativama, a tokom nedavno završene sezone pet puta je proglašavan za igrača utakmice.

Nije lako tolike godine sumirati u nekoliko pasusa, ali ostaju uspomene koje se ne mogu izbrisati. Poruku Andreja Trnavca prenosimo u celosti:

,,Sećam se prvih treninga i dolaska u mlađe kategorije kod trenera Andreje Vukojevića, kao i prvih uspeha sa Partizanom, kada smo osvajali razne turnire i prvenstva Srbije. Kao debi u seniorskom timu pamtim derbi protiv Crvene zvezde, kada je kolega Mihailo Ilić doživeo povredu, a ja stao na gol pred skoro punom Banjicom.

Išao sam korak po korak – od mlađih kategorija, preko drugog tima, pa sve do prvog tima, igranja SEHA lige i EHF Evrokupa. Bilo je lepo biti deo crno-belog tabora tokom svih ovih godina, a poslednja sezona bila je odlična, kako za mene, tako i za moje saigrače i ceo tim. Ostaje žal što nismo uspeli da podignemo trofej namenjen prvaku države, ali odlazim sa mnogo lepih uspomena.

Samo ove sezone Banjica je nekoliko puta bila puna i ta podrška sa tribina ostaće mi u sećanju do kraja života. Igranje i emocije koje doživljavate pred takvom publikom i navijačima, koji su stvarno najbolji, su nešto neverovatno. Atmosfera koju su nam navijači priredili protiv Vardara je definitivno jedan od najlepših momenata u ovoj deceniji, tokom koje sam nosio dres Partizana. 

Saigračima želim da nastave u istom ritmu i da sa istom željom ulaze u svaku utakmicu. Navijačima mogu samo da kažem da su najbolji i nadam se da će bodriti ove momke i ubuduće, jer su to stvarno zaslužili. Zahvaljujem se celoj ekipi, stručnom štabu, upravi kluba, a posebno treneru Dariju Krželju, koji nas je gledao kao svoje sinove. Želim mu brz oporavak, a Partizanu mnogo uspeha u godinama koje dolaze.“

Trki, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere. Verujemo u tvoj talenat, potencijal, rad i sve što smo zajedno učili i gradili tokom prethodnih godina. Biće u najmanju ruku čudno gledati te na Banjici na golu, a da to ne bude u dresu Partizana. Banjica će uvek biti tvoja kuća, a ti deo crno-bele porodice. Dobro pamtimo sve!