Rukometaši Partizana u subotu od 19 časova igraju utakmicu prvog kola Super rukometne lige, a protivnik je ekipa Jugovića. Na otvaranju sezone ulaz će biti besplatan, a kapiten Mladen Šotić pozvao je navijače da podrže crno-bele protiv Kaćana.

,,Pozvao bih sve ljubitelje rukometa i naše navijače da dođu u što većem broju na Banjicu. Naše je da odigramo maksimalno fokusirano i pokažemo sve što smo radili prethodnih mesec i po dana sa novim trenerom. Bilo je određenih promena u igračkom kadru i vidi se napredak u radu sa Đorđem Ćirkovićem, tako da smo veoma motivisani i zadovoljni kako je protekao pripremni period. Igrali smo veći broj utakmica, protiv timova iz Lige šampiona takođe, i pokazali smo da ova mlada ekipa ima potencijal i spremna je da se bori za trofeje. Mogu reći sa zadovoljstvom da je atmosfera na visokom nivou i da jedva iščekujemo početak nove sezone i da rad u prethodnom periodu krunišemo pobedom u subotu“, istakao je Šotić, koji će nositi kapitensku traku u odsustvu Nikole Zečevića.

U drugom kolu Super rukometne lige Partizan gostuje Vranju 1957, ali će se ta utakmica takođe odigrati u Beogradu. Zbog renoviranja hale u Vranju, obe strane su se usaglasile da se meč odigra u SC ,,Voždovac“, pa će Partizan prva tri kola domaćeg prvenstva igrati na svom terenu.