Rukometaši Partizana zabeležili su ubedljivu pobedu na otvaranju Super rukometne lige, savladavši na Banjici ekipu Jugovića rezultatom 29:19. Naredni protivnik je Vranje 1957, tim koji je osvajanjem Super B lige prošle sezone izborio mesto u elitnom društvu.

Ovaj meč trebalo je da se odigra na gostujućem terenu, ali zbog renoviranja hale u Vranju, doneta je odluka da mesto odigravanja bude SC ,,Voždovac“. Ivan Mićić, pivot Partizana, ističe da crno-beli nikako ne smeju potceniti protivnika.

,,Vranje 1957 je novajlija u ligi, ali to je ekipa sa dosta poznatih igrača, među kojima je i Aleksa Maksić, bivši rukometaš Partizana. Trener Aleksandar Radosavljević je njihova velika snaga, ali naše ambicije se znaju, želimo da se borimo za trofeje, zato se maksimalno pripremamo za svakog protivnika. Tokom leta smo pretrpeli nekoliko promena u sastavu, ali svi momci koji su nas pojačali su se jako dobro uklopili i prvi cilj je da se plasiramo u plej-of. Dolazak Đorđa Ćirkovića na mesto trenera nam je doneo neku novu energiju. Apsolutno svima prija njegov sistem rada, jer je pravi moderni rukometni trener, pun razumevanja. Dobro treniramo i nadam se da će ovo biti plodonosna saradnja“, izjavio je Mićić.

Partizan i Vranje 1957 sastaju se u subotu od 19:30, a utakmicu možete gledati uživo OVDE.