Nemanja Peštić je ovog leta pojačao crno-beli tabor i već se pokazao kao odličan izbor na poziciji levog beka. Na dve odigrane utakmice u Super rukometnoj ligi Peštić je 13 puta zatresao mrežu rivala, a pred utakmicu sa Obilićem poručuje da naš tim protiv svakog protivnika ide na pobedu.

,,Dobro znamo ekipu Obilića. Imaju par iskusnih momaka koji dobro poznaju rukomet, tako da nas očekuje zanimljiv meč. Odlično treniramo, atmosfera u timu je sjajna i jako sam zadovoljan kako sam prihvaćen među saigračima. Oni su mi olakšali veliki deo posla po dolasku, te mi je samim tim bilo lakše da bolje treniram i igram slobodnije“.

Partizan je u prva dva kola zabeležio dve ubedljive pobede, obe na svom terenu. Crno-beli će i treći meč zaredom igrati pred svojim navijačima, večeras od 19 časova. Posle Obilića naš klub čeka gostovanje Vojvodini, a potom večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

,,Jako je bitno za  ekipu koja je mlada kao naša da dobro otvori prvenstvo. U svaku utakmicu ulazimo maksimalno fokusirano i poštujemo svakog protivnika. Od naredne sedmice nas očekuje teži raspored, dosta zahtevnih mečeva, ali ne sumnjam da ćemo svaki dočekati spremno, i da ćemo ići na pobedu bez kalkulacija. Partizanovi ciljevi su uvek najviši. Zbog ambicija i mlade ekipe sam i odabrao klub“, zaključio je Nemanja Peštić.

Utakmicu Partizan – Obilić možete pratiti uživo večeras od 19 časova putem sledećeg linka: LIVESTREAM.