Rukometaši Partizana večeras od 18 časova gostuju aktuelnom prvaku države Vojvodini, u okviru četvrtog kola Super rukometne lige. Oba tima u derbi kola ulaze sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem toku prvenstva, a svoja očekivanja pred susret sa velikim sportskim rivalom izneo je golman Ivan Mihajlov.

,,Biće teška utakmica. Imamo dosta kadrovskih problema i ovom prilikom želim brz oporavak saigraču Luki Barjaktaroviću, koji se operisao. Ako uspemo da popravimo odbranu, koja nije bila na zavidnom nivou, naročito na poslednja dva meča, onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Vojvodina ima brze igrače, posebno na krilnim pozicijama, i njih moramo da držimo pod kontrolom“.

Prvi put Ivan Mihajlov i Andrej Trnavac naći će se na suprotnim golovima, nakon što su godinama unazad zajedno bili deo crno-belog tabora.

,,Biće čudno videti Trnavca u drugom dresu, ali verujem da će publika gledati lep okršaj nas golmana. Nadam se da ćemo mi zabeležiti više odbrana“, uz osmeh je dodao čuvar mreže Partizana.

Direktan prenos utakmice možete pratiti na Areni Sport 4, kao i na zvaničnom YouTube kanalu takmičenja.