Rukometaši Partizana odigrali su nerešeno sa Hafnarfjordurom na Islandu i imaće priliku da pred svojim navijačima izbore plasman u treću rundu Evrokupa – 34:34 (15:15).

Crno-beli su vodili tokom celog prvog poluvremena, ali nijednom sa više od dva gola razlike. Domaćin je izjednačio na 15:15 i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu. Islanđani su u nastavku zaigrali sa mnogo više želje i nekoliko minuta pre kraja gotovo da su imali pobedu u svojim rukama. Rukometaši Partizana su u samom finišu vezali tri pogotka, za konačnih 34:34, i mogu se zadovoljni vratiti u Beograd, neporaženi od Hafnarfjordura, koji je svakako bio favorit.

Uroš Kojadinović je ponovo bio ubojito oružje našeg tima u napadu, ovoga puta sa 13 golova na svom kontu. Devet pogodaka je dodao Nemanja Peštić, dok je golman Dimitrije Jelić upisao devet odbrana.

Da je posebna čast nositi crno-beli dres na evropskim gostovanjima naši momci mogli su se uveriti i večeras, jer su na tribinama imali sjajnu podršku i dodatni motiv da izdrže do kraja i predstave klub i srpski rukomet u najboljem svetlu.