Rukometaši Partizana i Radničkog podelili su bodove u susretu šestog kola Super rukometne lige – 31:31. Crno-beli su na poluvremenu imali gol prednosti (16:17), ali je domaćin u nastavku brzo preokrenuo rezultat i bio bliži pobedi. Kapiten Šotić je u samom finišu preuzeo odgovornost, pogodio za izjednačenje minut pre kraja, a onda su naši momci uspeli da se odbrane i izbore remi.

Partizan je dobro otvorio meč, posle 20 minuta igre imao plus četiri (10:14) i delovalo je da su izabranici Đorđa Ćirkovića slomili otpor Radničkog. Međutim, da je Kragujevac jedno od najtežih gostovanja za svakog protivnika pokazalo se vrlo brzo. Tim Zlatka Petronijevića se trgao početkom druge deonice i poveo 19:17.Usledila je neizvesna završnica, u kojoj se igralo gol za gol, a podela bodova čini se kao najpravedniji ishod posle uzbudljivih 60 minuta.

Za igrača utakmice proglašen je Mladen Šotić, koji je meč završio sa četiri pogotka na svom kontu. Najefikasniji u crno-belom taboru bio je Uroš Kojadinović sa 13 postignutih golova, dok se u domaćem sastavu istakao Veljko Davidović, osmostruki strelac.