Rukometaši Partizana pretrpeli su poraz od Dinama u sedmom kolu Super rukometne lige – 26:30 (11:15). Golman Ćirović bio je X faktor gostujućeg sastava, sa 10 odbrana naspram 5, koliko su ukupno upisali naši čuvari mreže. Crno-beli, uprkos velikoj želji da se vrate na pobednički kolosek, nažalost ostaju na petom mestu na tabeli, ali priliku da osvoje bodove imaće već u nedelju, kada na Banjicu dolazi ekipa Uba.

Sve do 20. minuta gledali smo neizvesno prvo poluvreme, a onda Dinamo pravi seriju i od 8:8 dolazi do vođstva 8:13. Nisu naši momci imali odgovor na ovakav nalet Pančevaca, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 11:15.

Kapital stečen u prvoj deonici gosti su čuvali do samog kraja. Partizan je pripretio u 46. minutu, kada se približio na dva gola zaostatka (22:24), ali nedovoljno da ugrozi rivala. Ni 14 pogodaka najboljeg strelca Kojadinovića nisu uspeli da podignu ekipu i motivišu čuvare mreže da zaustave šuteve protivnika. Sa druge strane, golman Ćirović je apsolutno imao svoje veče i napravio je ključnu razliku u ovom duelu.

Nema previše vremena za razmišljanje o večerašnjem porazu, jer će već u nedelju od 18 časova Partizan odigrati novi meč u Super rukometnoj ligi. Na Banjicu stiže ekipa Uba i biće to peta utakmica crno-belih u samo 16 dana.