Posle poraza od Metaloplastike u Šapcu, naš tim imaće priliku da popravi utisak u narednoj utakmici, a protivnik je ekipa Proletera. Crno-beli će u subotu od 18:30 dočekati tim iz Zrenjanina, koji je poslednji na tabeli i grčevito se bori za opstanak. Georgios Markatatos, pivot koji je ovog leta pojačao Partizan, ističe da nema lakog protivnika i da pristup mora biti isti, bez obzira na trenutni plasman.

,,Za nas je svaka utakmica bitna, bez obzira na to na kojoj se poziciji na tabeli protivnik nalazi. Doživeli smo težak poraz od Metaloplastike i moramo sa mnogo više fokusa, želje i borbe da pristupimo svakom narednom duelu. Srećan sam što sam deo kluba koji daje šansu mladim igračima i omogućava im da se razvijaju. Radimo zaista jako i naporno i, ako ovako nastavimo, trud će se sigurno isplatiti“.

Momak rođen 2000. godine brzo se privikao na život u Beogradu, a kako sam kaže, u Srbiji se oseća kao kod kuće.

,,Nijednog trenutka se nisam osetio kao stranac. Kulture su vrlo slične, kao i karakter i energija ljudi. Kada čuju da sam iz Grčke, svi se oduševe i onda mi pričaju u koja mesta su dolazili na letovanje. Saigrači su me odlično prihvatili, što je jako važno, jer sam došao u Partizan da bih rastao i razvijao se kao igrač, a oni mi mnogo pomažu u tome“, zaključio je Markatatos.