Rukometaši Partizana savladali su ekipu Proletera rezultatom 30:18 (12:6), a debitantski nastup za naš klub upisao je iskusni čuvar mreže Luka Arsenić. Crno-beli su zaigrali baš onako kako se od njih očekuje – čvrsto u odbrani, a strpljivo i skoncentrisano u napadu, što je rezultiralo najmanjim brojem primljenih golova ove sezone.

Početak utakmice obeležila je loša realizacija oba tima. U 15. minutu na semaforu je pisalo 2:1, ali su naši momci u nastavku popravili procenat šuta i mnogo bolje koristili šanse, što im je donelo plus šest na poluvremenu (12:6).

Nisu se crno-beli opustili ni u drugoj deonici. Nakon što je Dimitrije Jelić bio sjajan na golu tokom prvih 30 minuta (8/13), priliku za debi u dresu Partizana dobio je Luka Arsenić, koji je meč završio sa pet odbrana (5/16). Dok je Nikola Kovačević bio bez greške u izvođenju kaznenog udarca (7/7), Nemanja Peštić je bio glavno oružje u napadu i nerešiva enigma za odbranu našeg večerašnjeg rivala.

Za najboljeg igrača proglašen je Jorgos Markatatos, koji je bio ključna karika u defanzivi Partizana, a najefikasniji su bili Kovačević sa devet i Peštić sa šest pogodaka.