Rukometaši Partizana vratili su se na pobednički kolosek. Crno-beli su večeras na Banjici savladali ekipu Radničkog rezultatom 38:26 (21:16), a za dvocifrenu razliku pobrinuo se golman Ivan Mihajlov, koji je u drugom poluvremenu stao na gol i odbranio 54% šuteva rivala (13/24).

Partizan je od prvog minuta pokazao veću želju za pobedom, ali je nedostajalo preciznosti u napadu da prednost na poluvremenu bude veća. Radnički je u drugoj deonici prišao na 23:20, ali to je bilo dovoljna opomena za izabranike Đorđa Ćirkovića, da ne dozvole da se gosti vrate u meč. Razbranio se Ivan Mihajlov, koji je odigrao ključnu ulogu u ubedljivom trijumfu, dok su Uroš Kojadinović, Ivan Mićić i Nikola Kovačević prednjačili po golgeterskom učinku.

Dvocifrenu prednost trener Ćirković je iskoristio da ,,promeša karte“ i da šansu igračima sa manjom minutažom. Kojadinović je bio najefikasniji u crno-belom taboru sa osam pogodaka, a po šest su upisali Mićić i Kovačević. Potpuno zasluženo, MVP priznanje pripalo je Ivanu Mihajlovu, koji je briljirao među stativama.

U narednom kolu naš tim očekuje izuzetno važno gostovanje pančevačkom Dinamu, a da bi se obezbedila bolja pozicija pred plej-of, pobeda je imperativ. Ovaj meč zakazan je za drugi mart sa početkom u 18 časova.