Rukometaši Partizana revanširali su se Dinamu za poraz u prvom delu sezone, savladavši Pančevce u ,,Strelištu“ rezultatom 20:28 (12:13). Posle večerašnjeg trijumfa u derbiju 18. kola Super rukometne lige, naš tim je preuzeo treće mesto na tabeli i korak je bliži cilju da u polufinalu plej-ofa izbegne aktuelnog prvaka.

Na startu meča zablistao je golman Luka Arsenić, koji je već posle deset minuta igre imao šest odbrana na svom kontu. Međutim, ni to nije pomoglo da se crno-beli ,,odlepe“ na semaforu, pa je do 15. minuta rezultat bio izjednačen (5:5). Usledila je serija Partizana za vođstvo 5:9, ali zbog propuštenih šansi u napadu trener Đorđe Ćirković nije mogao biti u potpunosti zadovoljan. Zatražen tajm-aut pri rezultatu 7:10 bio je znak da igra mora biti mnogo bolja i da se protivniku ne sme dopustiti šansa da se vrati u meč. Inicijativu u napadu preuzeo je Nikola Kovačević, koji je svojim golovima podigao klupu na noge, ali je domaćin do odlaska na pauzu ipak uspeo da smanji razliku – 12:13.

U drugom poluvremenu Partizan je držao sve konce u svojim rukama. Kratak predah prijao je crno-belima, koji su u nastavku bili mnogo sigurniji u realizaciji, dok Dinamo nije imao rešenje za našu čvrstu odbranu i čuvara mreže Arsenića. Nemanja Peštić je bio šuterski raspoložen, kako sa distance, tako i iz prodora, pa je meč završio kao najefikasniji u našim redovima, sa šest pogodaka.

Golman Arsenić je upisao 14 odbrana, a za igrača utakmice, prema izboru trenera, proglašen je Nikola Zečević, kapiten Partizana.