Rukometaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu Uba rezultatom 22:34 (13:14). Crno-beli su opravdali ulogu favorita u susretu 19. kola Super rukometne lige, a ovaj meč je za naš tim bio posebno emotivan, jer je fizioterapeut Nina Kraljevski poslednji put sedela na klupi kao deo stručnog štaba.
Domaćin je bolje otvorio meč, poveo 3:1 i pokazao veliku borbenost, bez obzira na to što eventualne bodove ne može preneti u plej-aut. Ipak, otpor Uba trajao je samo tokom prvih 30 minuta, dok su u nastavku crno-beli potpuno dominirali i postepeno povećavali prednost, sve do dvocifrene razlike.
Uz atraktivne golove i sigurnost u realizaciji Partizan je zabeležio ubedljiv trijumf i sačuvao treće mesto na tabeli. Urošu Kojadinoviću, najefikasnijem u crno-belom taboru sa 11 pogodaka, pripalo je MVP priznanje.
Sledi dvonedeljna pauza zbog okupljanja nacionalnih timova, a onda nas očekuju izuzetno važne utakmice – polufinale Kupa sa Dinamom i derbi 20. kola Super rukometne lige protiv Metaloplastike.