Rukometaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale plej-ofa Super rukometne lige. Ponestalo je snage crno-belima u majstorici polufinala, pa je Metaloplastika, uz mnogo bolje izdanje u drugom poluvremenu, došla do ubedljivog trijumfa – 34:24 (17:14).

Tokom uvodnih 20 minuta izabranici Đorđa Ćirkovića su odolevali pritisku domaćina, ali je onda usledila serija Šapčana, koji su od vođstva Partizana 8:10 napravili preokret i poveli 14:10. Pred oko 2.400 gledalaca u hali ,,Zorka“, tim Vladana Matića je pokazao veću želju i koncentraciju, a na pauzu se otišlo pri rezultatu 17:14.

U nastavku utakmice crno-beli su prišli na gol zaostatka (17:16), ali više od toga nisu uspeli protiv vrlo raspoloženog domaćina, koji je svaku grešku našeg tima kažnjavao i pretvarao u gol. Igrači Partizana definitivno nisu imali svoje veče – loša realizacija u napadu, uz nedovoljno čvrstu odbranu i čak deset izgubljenih lopti naspram četiri rivala, rezultirali su dvocifrenom razlikom na kraju meča. Pokušavali su Kojadinović i Mićić da trgnu ostatak ekipe, ali je umor bio i više nego primetan.

Najefikasniji u našem taboru bio je upravo levoruki bek, koji igra poslednje utakmice u crno-belom dresu. Kojadinović je meč završio sa deset pogodaka, od kojih šest sa penala. Četiri je dodao Šotić, dok je Mićić svoj doprinos dao u vidu šest izborenih sedmeraca.

Metaloplastika ide u finale na megdan aktuelnom prvaku Vojvodini, a našem timu preostaje borba za treće mesto sa ekipom Dinama.