Povodom teksta JSL „Sport“ od 10. marta tekuće godine, a u kojem se rukometni sudija Trajanović dovodi u konotaciju našeg kluba možemo reći sledeće:

„Imenovani rukometni sudija Miloš Trajanović je bio član našeg kluba u pionirskom i kadetskom uzrastu. Poslednji put je njegova takmičarska knjižica registrovana za 2005.god. I od te godine nije više član kluba po bilo kakvom osnovu! On nema nijedan takmičarski nastup za juniorski, seniorski drugi ili prvi tim našeg kluba. Veoma nam je žao što ste u pomenutom tekstu pomenuli ime našeg kluba i time verovatno želeli senzacionalistički da delujete na Vaše čitaoce, gde za običnog čitaoca takva informacija može imati drugu negativnu sliku o našem klubu.

Naš klub prolazi kroz veoma težak period u kojem niko od igrača, trenera i zaposlenih mesecima ne prima platu, a gde igrači sami plaćaju „sertifikate“ ili bivši igrači pozajmljuju novac klubu da izađe iz blokade (o čemu je i pisao JSL „Sport“). Pored svih navedenih problema, naš tim igra u 1/4 finalu kupa Srbije, plasirao se u play-off i boriće se za titulu prvaka i umesto da punu pažnju javnosti u ovom teškom vremenu po srpski sport okrenete ka tim divnim igračima, o treneru Maksiću koji je napravio preporod sa njima i rezultat vredan pisanja, Vi naš klub dovodite u konotaciju sa nekim igračem koji je pre 10 godina bio u mlađim kategorijama i koji danas nema nikakve direktne veze sa nama!!!“

Beograd, 10.03.2015.god.
RK Partizan